Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Namnlösa

Hej du döde
som vittrar i jorden
i utdikade kärren
bland berg av jämlikar
som glömskan i dyn
Vi tror nog att ni skulle
trots att ni inte kan
och om ni endast visste hur
sätta världen i präriebrand

Trettiotusen nya
namnlösa idag
föll för världsbankshjälpen




Fri vers av Clara Natt
Läst 316 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-14 19:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Clara Natt