Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänner

Min värld är inte en fantasi
För mig är det min verklighet
Din dag är din och jag kan inte känna den
Försöker få dig att förstå
Försöker släppa in dig
Men världar är komplicerade
och svåra att förstå
Du kan aldrig känna mig helt
men kanske tillräckligt för att förstå
Att utbyta erfarenhet att ge och ta
Att försöka förstå och inte bara se på
Kanske kan du lära känna mig
Kanske vill du göra ett försök
Kanske kan du bli min vän
En vän som man vågar säga sanningar till
Någon som är som en syster
Någon att vända sig till
Någon som kan acceptera mig som den jag är
Om jag sträcker ut en hand, tar du den då i din
Så vi kan gå bredvid varandra på livets stig
hjälpa, stötta och glädja varandra
Vi kan dela verklighet




Fri vers av Anna Elisabet
Läst 192 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-14 23:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Elisabet
Anna Elisabet