Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En hovrande känsla

Rotade rötter sliter i min kropp.
Fåglar bygger sitt bo.
Grenade galgar gungar,
öfver nedstämda lövverk.
När känslan hovrar i ett mellanrum
kan du finna din ro,
där kan du sjunga
- kastanjens hjässa lugn.




Bunden vers av Georg Möller
Läst 154 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-15 18:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Georg Möller
Georg Möller