Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nellie

När jag ser dig slumrandes i nattens vila,
uppfylls jag av salig lycka och eufori

Din själ är så vacker
Så ljuv
Så fin

Små ryckningar i händerna
när du drömmer…
Fyller mig med en obeskrivlig värme, glädje och lycka

Den allsmäktiga kärleken
Existensen av de sanna orden skapas inom var och en
Så mycket visdom i en liten flickas själ

Du myntade orden som fick mig att älska dig ännu mer
För visst kan dammen brista, som du sa
En gammal själ i en ung kropp…
Du är min största gåva
Just dig, min älskade dotter




Fri vers av stjärnljus
Läst 240 gånger
Publicerad 2012-05-15 23:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stjärnljus