Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En drömmares dikt

Jag vet att du finns där i varje sekund

I mina drömmar så nära finns du

Det vita skenet smeker din själ

Och så vacker vore inte jag

Om inte du fanns




Bunden vers av stjärnljus
Läst 226 gånger
Publicerad 2012-06-28 23:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stjärnljus