Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sometimes

Sometimes the wings so hard to find,
Sometimes you even couldn't smile,
The ears are deaf and eyes are blind
And only heart of yours can fly!

16.05.2012




Fri vers av Julianna Strandberg VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-16 09:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Beautiful <3
2012-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Julianna Strandberg
Julianna Strandberg VIP