Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En underlig maskin.

Gräsklipparens ljud ringer mina öron
Som ett lugnande men irriterande ljud
Konstigt är denna maskin
Som kan medföra dofter som är som en klar sommardag
Och underbara gröna mattor den lämnar efter sig
Barnen sparkar fotboll och rullar runt i mjukheten

För att i nästa ge en rinnande näsa och ögon som två röda plommon
Det kliar i halsen och man låter så udda
Denna monstermaskin vill man ha
Men varför ger den en sådan blandad kompott
För om några månader är den ett minne blott
Tur att jag lite medicin har kvar
För nu är det en lugn irriterande dag




Lynx © M




Fri vers av Lynx63 VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-16 15:22



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Tur att du har medicin att tillgå så att du får njuta av denna monstermaskins framfart. Framför allt efteråt ;.)

/kram
2012-05-17

    Ken Cassel
Kanske din gräsklippare är en evighets maskin
Snörvlar och låter irriterande ständigt...
Hihihihiii
:))
2012-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Lynx63
Lynx63 VIP