Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Håller ingenting tillbaka


Vill inte reduceras,
inte späs ut som koncentrat
i vatten

bli mjäkig
tappa min hållning
förlora mitt namn

men om det händer
så får jag förmoda
att jag blir lycklig ändå

för då har jag låtit det ske




Fri vers av Tina-sol
Läst 168 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-05-17 12:38



Bookmark and Share


  mickech
Lev till fullo!
2012-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol