Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ö-topi

på en ö
där ingen kunde dö
lär jag att lära
att där är ingen pära
bara natur
som ligger på lur
inget annat att frukta
bara sig själv att tukta




Fri vers av ingvar tensmo
Läst 169 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-17 12:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ingvar tensmo