Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samförståndet


Det är inte en social samvaro
som jag har jagat,
inte ensamheten
som jag har flytt

Det är en längtan efter
samförståndet
som driver mig framåt




Fri vers av Tina-sol
Läst 127 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-05-17 17:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol