Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan

Ni säger att jag borde rycka upp mig, inte fundera så mycket, le lite grann och för i helvete sluta röka. Jag ska lova att sluta lova saker jag inte kan hålla, inte skjuta saker framför mig, ta mina antidepressiva, sluta bita på naglarna och öppna min post. Fan, jag måste lämna biblioteksböcker i tid, ringa mormor mer och lära känna farmor och farfar innan det är för sent, tycka saker är kul och förstå att hålla käft. Lära mig säga nej, börja säga ja och låtsas vara lika glad som tjejen i regnjacka. Sluta drömma, inte tänka på honom, börja komma i tid, hinna med bussen, ta körlektioner, dricka morgonkaffet ute, sluta hata, lyssna på annat än dylan, inte längta hela jävla tiden och vara glad för det jag har.




Fri vers av andabat
Läst 144 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-17 20:46



Bookmark and Share


    samole
Den här ska jag skriva ut sätta på kylskåpet!
2012-11-27

  Katinka VIP
Jättebra prosa. Går inte att göra allt det där nödvändiga så länge man hoppas och LÄNGTAR.
2012-05-17
  > Nästa text
< Föregående

andabat