Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är så oerhört trött på att vara trött!





Jag är ständigt trött, på gränsen till utmattad...

Jag är inte mej själv... bär på en sorg och vrede

och kärlek och längtan, som jag inte får utlopp för;

känns som att ha ett surt tändstift... får inte igång

min blixtmotor... attraherar inte människor... blir

ensam och isolerad... känns ifs skönt att vara ensam

och åtminstone försöka på ett utbrott, skriva...

samtala med min trofasta vän Gud.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 528 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-05-17 21:50



Bookmark and Share


  WLindholm
Japp
just nu utmattad men måste ...
om jag ska bli klar

Tack för orden!
2012-05-19

    ej medlem längre
Du är värd så mycket...sprider glädje och ger oss andra så mycket. Snart kommer din tid...snart blir det lättare....sluta aldrig tro det!
2012-05-17

    ej medlem längre
Känner igen din upplevelse-för väl!

Men Gud är ju en vän i nöden-vänta bara min vän.

Ljuset du sprider kommer speglas tillbaka-med råge!

Mycket läsvärd text!
2012-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP