Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nedåt (2010)

vad är det som lyser
på botten?
där finns en doft
av ett löfte bundet i jorden

det bli mörkare
onekligen
eller varmare
på vägen nedåt

gömd?
glömd?
doften av det som kan släcka törsten




Fri vers av Nomi
Läst 203 gånger
Publicerad 2012-05-18 13:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nomi