Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stoppa mig nån ...

Om jag hoppar precis här
Det räcker för att ta livet av mig
Det är bara några meter
Med det borde räcka

Det är inte första gången
Jag har suttit såhär förut
Döden ler nerifrån
Väntar på att jag tar steget

Ingen hindrar mig
Ni kan inte hitta mig här
Ingen känner till det här stället
Det är min avgrund

Allt som skulle behövas
Är en liten knuff
Benen dinglar redan
Bara en liten knuff

Snälla stoppa mig nån ...




Fri vers av Ariana Vos
Läst 177 gånger
Publicerad 2012-05-18 14:27



Bookmark and Share


  Josephyne
Jag satt vid vattnet idag och tänkte att döden ligger så nära, bara ett steg ifrån mig. Att döden och jag kan vara så nära varandra.. Men när jag lever och känner lycka, kommer ändå livet närmare. Dö, det ska vi alla göra sen, men vi provar oss igenom livet först, tänk alla minnen som vi ska hinna göra innan dess. Jag vill inte dö.
Några äckliga personer ska inte få ta den gnistan ifrån oss.
2012-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Ariana Vos
Ariana Vos