Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Time Binds

Gagged and bound
Blindfolded and afraid
Waiting silently
Endlessly

Unable to move
Or see
Time is lost
Never retrieved

Wearing away
Snapping
Letting go
Yet motionless

Frozen in place
Ropes and chains
Insignificant
Time binds




Fri vers av Ariana Vos
Läst 320 gånger
Publicerad 2012-10-29 19:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ariana Vos
Ariana Vos