Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara ens fiender

Har man självmord i hjärtat
Kan ens vänner inte rädda en
De vet inte vad som ligger bakom
Det är inte deras fel

Man kan tacka dem
Älska och beskydda dem
Men de kommer aldrig förstå
Att de inte kan förhindra mord

En evighets tystnad
Och en evighets plåga
Drog en till dödens famn
Ville bara ta steget

Sen talade mina fiender
Och räddade mitt liv
De var inte värt självmord

Ens vänner kan inte förhindra självmord
Det kan bara en fiender




Fri vers av Ariana Vos
Läst 124 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-18 16:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ariana Vos
Ariana Vos