Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så självklart och ändå inte


Centimetrarna minskar
för varje dag

Milimeter för milimeter
avstånden krymper

och jag förstod nog aldrig
vad som hände
hur det gick till

att du känner mig nu

Är så självklart
och ändå inte

Är inställd
inte förberedd
förberedd
inte inställd

på sen




Fri vers av Tina-sol
Läst 210 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-18 18:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol