Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag-en skramlande leksak


Du skakar mig inte så att jag skramlar
som en trasig leksak
och det är jag glad för

Kanske vet du om de svaga punkterna
men istället vrider du mig
vänder mig
och undersöker vinklarna

sedan kommer du säkert fram till en tyst slutsats
men att du ler när du ser helheten
får leksaken att skramla mindre




Fri vers av Tina-sol
Läst 211 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-05-19 10:01



Bookmark and Share


  träsnidaren
WOW! Denna fångade mig. Intressant innehåll och ett bra språk. Super!!!
2012-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol