Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Adjö

Skär bort ådran som fylls av längtan.
Hugger av venen som en gång förde oss samman.
Vi har inte längre samma mening.
Våra mål är åt två skilda håll.
Vi har länge stått i denna vägkorsning.
Det är dags att ta farväl.
Adjö




Fri vers av darlings
Läst 160 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-04 15:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

darlings