Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En blandras av förundran

inte för nära. Blott ett tanke bort.
Inte för långt bort. Blott några tiotusentalsmil ifrån.

Ser inte glädjen i morgondagen då jag inte tror på din existens vid min dörr.
Det förflutna har satt sitt spår och din medvetenhet om det är som en vind.

Känner doften av ett liv. Ett saknat och nästan bortglömt liv.
Snart känner jag luften som studsar mellan våra lungor.

Inte för nära och heller inte långt bort.




Fri vers av darlings
Läst 183 gånger
Publicerad 2012-07-19 21:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

darlings