Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när lugnet plötsligt sveper över en


Ut till solen

Det gröna vattnet var fint idag, färgen var både mörkare, mjukare och mer genomträngande än vanligt. Över ytan vandrade små små gröna kullar sakta fram och tillbaka, helt tyst och helt stilla. När den första sälens lilla mjuka huvud höjde sig över vattenytan rann vattnet undan så mjukt så att sälens huvud såg ut att vara en del av de släta kullarna. Den simmade över på rygg och blottade magen i solen med det mjuka vattnet runt omkring som om vattnets uppgift var att ta så väl hand om sälen som möjligt. Tystnaden i vattnet och den dova gröna färgen gav mig känslan av att stå på botten och titta upp, genom ytan, ut till solen.




Övriga genrer av rusa ut
Läst 543 gånger
Publicerad 2006-02-01 19:45



Bookmark and Share


    Idaolof
Jag loggar in mindre än en gång i månaden men det du har lagt upp här är så mäktigt att jag blir gråtfärdig varje gång jag läser dem. Jag måste se till så att jag har de sparade om du någon gång väljer att ta bort din användare. Jag hoppas att det är okej. Enough respect.
2009-08-30
  > Nästa text
< Föregående

rusa ut