Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Prakt


Älskar blommor,
deras färg
och karaktär

men låter dem sedan vissna
då vatten och växtnäring
tråkar ut mig

Älskar också mina vänner
deras färg
och karaktär

Hoppas att de inte vissnar
som blommor i mitt fönster




Fri vers av Tina-sol
Läst 119 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-20 15:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol