Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du fattas mig


minnesbilderna kompenserar inte dig

du fattas mig

saknaden ger mig kalla kårar

jag fyller tomrummet med salta tårar

hoppas att du inte är död

att du lyser någon annanstans med din glöd

världen blir inte densamma mer

nu när jag inser

att jag dig inte mer ser

Just nu är jag i sorgen fången

men en dag skall jag se dig i fågelsången



 




Fri vers av SagaArt VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-05-20 17:10



Bookmark and Share


    Max Poisé
En jäkligt viktig text! Gillar andemeningen och dess simpla komplexitet!
2012-05-20
  > Nästa text
< Föregående

SagaArt
SagaArt VIP