Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dela.



Simmar lugnt i lagunens turkosa vatten
Dropparna från vattenfallet dansar över ryggen
Näckrosornas sötma når mina sinnen

Som en vacker fjäril ur puppan föds
Jag reser mig ur vattnets svalka
Sträcker ut min nakna kropp

Gräver ner tårna i den varma sanden
Lutar mig mot den skrovliga klippan
Möter solen med mitt ansikte

Smeker mina lår fria från sand
Rullar runt och lägger mig på magen
Ett hålrum i klippan ger skugga

Mina händer sträcker sig efter en apelsin
Tungspetsens dans hinner inte fånga
Saftens droppar rinner ner på hakan

Dags att glida ner i det svala vattnet
Min önska är bara denna gång
Få dela min kärlek med en man



Lynx © M




Fri vers av Lynx63 VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-05-21 01:13



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
vackert och sensuellt
2012-05-21

  Aftonvännen
Åtråvärd som en Zorn.

Du delar med dig av dina bilder. Du har ett tydligt språk som är enkelt att förstå. Det finns en naiv narcissism och en egocentrisk sensualism. Det finns män som kan se och uppskatta det.
2012-05-21

  ResenärGenomLivet VIP
Fin att läsa. Känslosam.
2012-05-21

  Ljusletaren
Pånyttfödd skulle jag vilja säga ;.)
Njutbara ord och tack för dem/ kram
2012-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Lynx63
Lynx63 VIP