Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kosläpp

Stående i kohagen
bland
vitsippor, mandelblom
orkidéer i lila och vitt, gullvivor
blå viol, styvmorsvioler
glittrande i solskenet,
och en hel äng full av maskrosornas solar.
Där står jag
på en kulle och njuter,
av det vackra som naturen
bjuder mig på.

Så kommer folket,
i tusental,
vackra människor
små, stora, glada, lekande,
gående, barnvagnsdragande
picknickande.
Där sitter jag
på en sten och njuter,
av det vackra som naturen
bjuder mig på.




Fri vers (Prosapoesi) av Shifra
Läst 199 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-21 09:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shifra