Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En enkel sommardikt med djupare mening


Sommarlycka

När skogens vilda blommor, och vattnets ljuva fläkt
En stor balkong, och fåglars sång
Gör livet till perfekt

Och kaffet kokar ljudligt, med dofter av arom
Ett hektiskt bi, susar förbi
Från hagen hörs ett råm

När sommartiden anlänt, ter livet sig så klart
Och utan krav, för ett kort tag
Blir livet underbart




Fri vers (Modernistisk dikt) av PirreHP
Läst 203 gånger
Publicerad 2012-05-21 17:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PirreHP