Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att tro är ibland det svåraste som finns. Hur fan gör man?


Dilemmat

Med yxan klyver jag hans skalle, och tapeten färgas blodröd och av substans

Ta det lugnt, andas djupt

Och hennes liv ska nu släckas, med hammare och spik

Ta det lugnt, andas djupt

Otroheten ska straffas, ty Gud har förbjudit den

Ta det lugnt, andas djupt

Men vänta nu, skall man ej förlåta sin nästa?




Fri vers (Fri form) av PirreHP
Läst 174 gånger
Publicerad 2012-05-21 17:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PirreHP