Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2004


Garnystan

Som nakna själar dansar vi runt på en äng
Armarna slingrar sig tätt omkring varandras kroppar
Älskling, vill du bli min inatt?
Har väntat så länge på dig, min vackra varelse.
Kärlek på ett högre plan.
Känslor jag aldrig vart i närheten av.
Vackert älskling.
Vill du somna tätt intill mig ikväll?
Som två pusselbitar passar vi ihop.
Åh älskling,dina händer rör mig så lent.
Kom,ta mig i hand.
Jag vill visa hela världen för dig.
Visa alla att den kärleken vi har är obrytbar.
Aldrig,aldrig ska jag lämna dig min tvillingsjäl.




Fri vers av MissAnn[a]Passad
Läst 135 gånger
Publicerad 2012-05-22 20:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MissAnn[a]Passad
MissAnn[a]Passad