Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dröm.


Mossans mjuka täcke är som balsam för trötta fötter
Undrar vart mina tankar far ser några lekande rötter

Som kramar och vrider sig i en dans
Ingen av dom vill komma till sans

Spindelns nät är som en unik gåva
Jag lutar mig mot granens stam för att sova

Dofter från jordens alla vrår
Tänk vad tiden går

Nyss sprang jag här med bara ben
Jag och min ren

Mellan bergen ser man hur solen går ner
Jag älskar vår natur och vill ha mer

Jag visslar mjukt och ser hur jag får sällskap av dom grå
Mellan alla moln är himlen blå

Vadar över den kalla bäcken
Ler och låtsas prata med näcken

Ser nu röken stiga ur skorstenen
Sätter mig på den stora stenen

Kaffet doftar som en dröm
Jag vaknar nu ur min sömn


Lynx © M




Bunden vers (Rim) av Lynx63 VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-05-22 20:47



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Mycket vackert poetat!
2012-05-23

  Ljusletaren
Gillar och gillar mycket.
Vackert och mjuk skildrat/ kram
2012-05-23

  ResenärGenomLivet VIP
Det var en fin dröm.
2012-05-22

    ej medlem längre
Mycket levande skaldat!
2012-05-22

    Ken Cassel
::))
2012-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Lynx63
Lynx63 VIP