Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NOAKS ARK

Om Wolgers skriver om Humlor
Om Vreeswijk skriver om Hönor
Om Kafka skriver om Kackerlackor

-----

Då känns det naturligt att jag skriver om Krokodiler




Fri vers av Schackpoeten VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-22 21:50



Bookmark and Share


  Christian Eriksson
Vreeswijk satt stolt en afton i farfars bastu uppe i Hälsingland och spelade sin nyskrivna låt om Agda. Kanske du blir Svea rikes nästa trubadur?:)
2012-05-22

  zallander
Bra där! Krokodilen
2012-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP