Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glittrande fiskar


Vill ge dig skogen i present,
havet och de glittrande fiskarna.

Vill ge dig orden, meningen
och kärlek som aldrig sviker

smakupplevelser
trygghet
karuseller

vill jag dig ge...

men inser att jag bara kan tillhandahålla
metspö och agn

Fiska måste du själv....




Fri vers av Tina-sol
Läst 153 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-23 08:06



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Man kan leda en häst till vatten...
2012-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol