Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

containerpojken





 




jag mår illa

olustkänsla i min kropp

säck över huvet

förödmjukad

7 år och försvarslös

svarslös

för svarslös

fortfarande lillebror

den som får ta skiten

den som man får

spy sin frustration

och aggression över

containerpojken

full med familjens

smärta och sjukdom

ignorerad och utfryst

underskattad och nonchalerad

empatin är skral

på grund av samvetskval

det är jävligt kallt.








Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-23 17:35



Bookmark and Share


  Katinka VIP
Stark text. Bra!
2012-05-23

    ej medlem längre
Vi måste bry oss varje dag....
2012-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP