Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I humorn sjunker all slagg till botten





I tryggheten dricker jag harmonin

I inspirationen ser jag skönheten

Genom generositeten föds min längtan

När jag ber får jag ta emot glädjen

I sorgen kan jag andas

När jag omfattar mitt inre barn

med ömhet får jag självkänsla

I vreden kan jag slappna av

I kåtheten flyger jag lycklig

Hos Gud är jag mej själv

I humorn sjunker all slagg till botten.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-23 19:34



Bookmark and Share


  marie-helene
Mycket fin text som andas av visdom
och kärlek..Att omfamna sig själv
är ofta lätt för oss människor att glömma..
Många saknar en fin relation till sig själv..
Applåd för dina kloka ord...
2012-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP