Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Rosa Schackpjäs"

Maj månad

I en allé av Körsbärsträd

Allt känns rosa

Sockervadd i rosa

Plötsligt bryts allt det rosa av

att man ser ett schackbräde i vitt och svart

Körsbärsdalen ?

Nästan rätt ...

Kungsträdgården !




Fri vers av Schackpoeten VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-23 21:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP