Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Navelns sång

när glädjen visar magen
lyser naveln förföriskt

spelar sin ton som en sång




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 147 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-24 10:48



Bookmark and Share


  Anya VIP
En text med humor och lite sensualism.
2012-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson