Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HEJA LOREEN ikväll!!!






Sjung och dansa oh öppna de sovandes hjärta

bästa Loreen, du kommer utklassa resten

av startfältet med din härliga karisma!




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-24 19:33



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
så blev det!!!!
2012-05-27

    glasa VIP
hon är ljuvligt underbar
magiskt mäktig
dansande mirakler
hit till oss
2012-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP