Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Halvt medveten

Allt som hände
jag hade ingen aning

jag levde som vanligt
hade inte den blekaste aning

okej, tankar for omkring
hade funderingar
men jag visste aldrig

Jag visste inte.. varför visste jag inte..




Fri vers av Amare
Läst 176 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-24 21:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amare
Amare