Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Klumpen i magen.. stor om natten, lite mindre om dagen.


Kan inget göra

Ångest, panik, frustration, tårar bara rinner..
vad finns det att göra, när alla bara försvinner.




Fri vers av Amare
Läst 131 gånger
Publicerad 2012-05-27 03:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amare
Amare