Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ängslig profet

Bakom lykta dörrars kapacitet
kan man skönja en kvinnas fertilitet.
En känsla av övergivenhet
att finna sin ängsliga profet.

Med en trofast jävig lojalitet
till din andra hälfts slumrande sekret.
Står du i skuggan av förgänglighet
att betrakta din åtrås planet.




Bunden vers (Annat versmått) av Georg Möller
Läst 194 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-05-25 10:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Georg Möller
Georg Möller