Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
LIVET SVIDER IBLAND / MEN DET ÄR MITT


ÅKA.

Ve den som stör samhällets norm
Man kan lika bra starta en storm

Passar man inte i ramen
Ska man slängas till gamen

Prickig näsa du är ful
Sup då är man kul

Tråkig jag är som inte gillar stök
Tårar rinner jag skyller på en lök

Stressa till alla måsten och borden
Varför ska jag lyssna till alla orden

Ingen ser eller hör mina skrik
Undra om dom skulle se mitt lik

Jag tror dom skulle sucka
Snacka skit och klucka

Å va hon skräpar ner
Tur att det inte finns fler

Skit på er alla ni som inte mig gilla
Nu ska jag hem och grilla

Jag bjuder inte er
Hur mycket ni än ber

För jag vinner över pinan
Marken är nu bredare än en lina

Mitt liv är mitt
Och inte ditt

Så kom inte här och bråka
För då får du åka


Lynx © M






Bunden vers (Rim) av Lynx63 VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-05-25 20:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det är många som inte passar in. Ta bara alla sjuksrivna å utförsäkrade, arbetslösa, invandrare, hemlösa, funktionshindrade, mfl mfl. dem kan vi tänka på å göra det lättare å skapa mening...
2012-05-26

  ResenärGenomLivet VIP
Många sanna ord.
2012-05-25

  Marja-Liisa Koski VIP
Kul rim!
Kram!
ML
2012-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Lynx63
Lynx63 VIP