Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen kontroll

Finns få,
Få folk där ute,
Som förstår,
Vad jag gått igenom.

Dock många,
Som vill veta,
Vill veta vad det är,
Varför jag är som jag är.

Aldrig,
Aldrig att de får veta,
Aldrig att de får reda,
På vem jag egentligen är.

Rädsla,
Smärta,
Ondska,
Tappa kontroll.

Blir som något stelt,
Dött,
Lyssnar inte,
Ser inte.

Bärserk,
Utom kontroll,
Ingen kommer undan,
Skadar alla.

Försöker att förklara,
Ingen förstår,
Men många vill veta,
Även om de inte kan.

Många vill veta,
Det som inte går,
Det som inte existerar,
Det som är jag utan kontroll.

Vill inte skada,
Så lämna mig ifred,
Låt mig få vandra,
Min egna väg.

Min egna väg,
Till en ensam äng,
Där jag inte kan,
Tappa kontrollen igen.




Fri vers av Rasmus Tegebjer
Läst 501 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-02-02 10:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rasmus Tegebjer
Rasmus Tegebjer