Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi dansar på din begravning

 

 

 

På din begravning älskade, så dansar vi

för att gratulera dej till din död

Du tog ditt liv, äntligen, du visste att

det var dags att ta till flykten, för att

bli fri från terrorn från de mörka makterna

 

Vi dansar på din festbegravning, och du är

med oss, du svävar uppe i taket med ett

underbart leende, och vi jublar över din harmoni:

äntligen får du vara glad och fri

Vi dansar och sjunger nakna på de vilda ängarna,

 

Vi drömmer om dej följande natt, vi möter dej

själ mot själ, dina ögon lyser varmt, och Jesus

är med oss, Han ska föra dej till sitt Kärleksrike,

och allt andas frid, slut på all din plåga och strid

Vi tar emot din kärlek, som strömmar som en chockvåg.

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-27 23:06



Bookmark and Share


  lilla t
Tycker om texten ända tills du blandar in Jesus... men det kan ju beror på att jag har svårt för sånt där.
2012-05-28

  aol
starkt oerhört berörande skrift om borrade sej in i hjärtat,
2012-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP