Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

POETER.SE skulle kunna vara en enda stor KÄRLEKSGEMENSKAP - varför är den INTE det?!

 

 

 

 

Kom här... peace on earth... låt oss starta en ny religion!

Poesi till det undernärda folket!

Låt oss öppna själens öga för det goda kaos

som öppnar porten till kosmos!

Jag har hängt här på sajten i 6 år nu...

jag börjar bli trött på all SÖMN här... men t ex ikväll

så dök det upp en MÄNNISKA igen... alltså ljuset

lyser i mörkret, men är det här en vuxen sajt??

Ska jag lämna er? Ska jag sluta publicera min själ

här, och till 90% bemötas med tystnad och ignorans?

 

 

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 321 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-05-28 00:51



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Tyvärr Johan, så finns det några psykfall som förstör stämningen här då och då plus att även de egocentriker vi har här ska ha sin fulla rätt att skriva, vi människor är, helt enkelt, inte stöpta i samma form.....
2012-05-29

  filosofian
Mycket man skriver får inte alltid kommentarer. Men man kanske får tänka på att sajten främst är till för att få människor att skriva och att bli inspirerad och att många inte alltid har den tid som krävs för att kommentera på andras texter. Personligen försöker jag så gott jag kan men jag liksom många andra är nog en aning egocentriska och vill ha många kommentarer och applåder på just våra texter. Men försök uppsaktta de få kommentarerna du får, det är trots allt inte en stor hemsida och det är mysigt här.
2012-05-29

  revolver
Så klart att det är de andra det är fel på.
2012-05-29

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2012-05-29

  nalltuss
Man kanske skulle börja rappa i stället.
2012-05-29

  Bibbi VIP
Själv har jag gått i ide p.g.a. influensa men finns där bak i kulissen trots kroppslig svaghet...
Kolla min sista text:"Räck mig din hand!"
2012-05-29

  Bibbi VIP
Själv har jag gått i ide p.g.a. influensa men finns där bak i kulissen trots kroppslig svaghet...
Kolla min sista text:"Räck mig din hand!"
2012-05-29

  lilla t
Du vet ju hur det är... ibland skriver andra så svårt eller kanske mer känsligt och privat att man inte vill eller kanske mer inte vågar klampa in med träskor och vråla saker som man tycker...

kram te dig!
2012-05-28

    ej medlem längre
Det är inte heller många som läser mig, men ger inte upp missionerar i varje dikt...Läs gärna min hemsida Johan!
2012-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP