Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagar i livet

Det finns dagar i livet när allt är bra
Allt känns underbart, det är så det ska va

Man är utan bekymmer och känner sig fri
Solen skiner, det är så bra det kan bli

Saker man tar sig för går väldigt lätt
Inga problem, det känns helt rätt

Men plötsligt kan allt rivas upp
Olyckor och misstag samlas i grupp

Allting rämnar och solen går ner
Hur man än försöker så funkar inget mer

Men hur jobbigt och eländigt allting än kan va
Så vet man, att det finns dagar i livet när allt är bra




Bunden vers (Rim) av Reine Kristoffersson
Läst 441 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-28 06:52



Bookmark and Share


  Sanningsägaren VIP
hoppfull
2012-09-30

  Robert Jonsson VIP
visst är det så och visst är det lite underligt att helveten kommer i grupp, alltid en skock av smådjävlar, aldrig endast en
2012-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Reine Kristoffersson
Reine Kristoffersson