Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Diagnos

Min styvfar tyckte alltid jag spelade för högt

igår skrek han åt mig

skrek att jag var ett missfoster, att något saknades i mitt huvud

idag är han död




Fri vers (Fri form) av Reine Kristoffersson
Läst 580 gånger
Publicerad 2014-05-29 20:43



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
En text som sätter igång en massa jobbiga känslor...när jag va liten fick jag alltid höra att "synden straffar sej själv"...

2014-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Reine Kristoffersson
Reine Kristoffersson