Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du inte fanns


Som en sandstrand utan fotspår
och månader i mörker
utan stjärnor
skulle min kropp sakna dina händer
om du inte fanns
Om stjärnorna sedan brinner klart
och stranden
talar ivrigt om våra minnen
skulle jag ändå sakna dig
om vår rörelse uteblev




Fri vers av Tina-sol
Läst 154 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-28 09:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol