Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Säg det till monstret.

Hundra öppna sår
Tusen gamla ärr
Två trasiga handleder
Små smala sår
Lyser rött

Du frågar mig
Varför jag gör så
Och jag svarar
Att det är inte jag
Det är monstret inut i mig

Du klappar på mina armar
Säger åt mig att sluta
Men jag säger
Att du ska säga det till monstret
Det är han som bestämmer




Fri vers av hellstrmjulia
Läst 176 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-28 22:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
gripande!
2012-05-28
  > Nästa text
< Föregående

hellstrmjulia