Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den starka trasiga flickan.


Kan inte rädda dina vingar
som du klipper som en smällkaramell,
kan inte stjäla saxen
då din envishet river allt

så jag kramar dig.
försöker få mina ord
att tränga in genom lager av papper

och du klipper. och du klipper
men bortom den flackande blicken
vet jag att du hör mig

och även om du inte lyfter vingarna igen
så kanske du lyfter dina ögon
för att le mot mig.




Fri vers av Tina-sol
Läst 151 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-05-28 22:34



Bookmark and Share


    ordskalv
Vilka bilder jag fick framför mig. Målande och otroligt berörande!
2012-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol