Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens variation.


Det finns olika former av kärlek
och vi delar passionens skälvande minuter
Olika nyanser
när vi tillvaratar stillheten efteråt




Fri vers av Tina-sol
Läst 176 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-29 07:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol