Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I.B SOM I IB-AFFÄREN

När ångesten får ett ansikte
Så har vemodet sagt sitt

Sorgen bär inga kläder i dysterhetens dunkedal

Yster den som kläder har

Nakenheten finns där som ett val

Till oss alla och envar

Ingmar Bergman var inte ensam




Fri vers av Schackpoeten VIP
Läst 101 gånger
Publicerad 2012-05-29 17:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP